Creează invitație

Invitatii online - Intrebari

FAQ

Intrebari Frecvente
Ce ofera platforma My Invite?

My Invite pune la dispozitie un catalog de modele de invitații online pentru nunta, botez, aniversari sau alte tipuri de evenimente.

Cum imi aleg un model de invitatie?

Lista cu modele de pe siteul nostru o puteti gasi pe pagina "Invitatii online". Pentru a selecta modelul dorit, in formularul in care completati datele evenimentului exista o sectiune in care trebuie selectat modelul dorit.

Ce este o invitatie online?

Invitatia online este o pagina web complet personalizabila, ce poate fi trimisa rapid catre invitati. Formatul digitala o face eco-friendly, se genereaza imediat si este mai ieftina decat varanta printata.

Cum pot da share la invitatie?

Fiind o pagina web responsive, invitatia va fi afisata pe orice tip de ecran (mobil, laptop, tableta). Linkul poate fi distribuit prin toate platformele de mesagerie (email, SMS, WhatsApp, Messenger).

Cum pot vizualiza invitatia?

In functie de modelul ales, invitatia va avea un link generat sub forma celui din acest exemplu. Pentru a vizualiza invitatia faceti click pe butonul “Vezi invitatia” din pagina "Invitatiile mele”.

Ce pot particulariza la o invitatie online?

Modelele noastre de invitatii au ca sectiuni numele mirilor, locatia in care se desfasoara petrecerea, informatii despre biserica la care va avea loc ceremonia religioasa, numele si numarul de telefon al persoanei la care se vor face confirmarile. Puteti adauga orice alte informatii in zona de descriere a evenimentului (de exemplu: numele nasilor).

Pot face schimbari intr-o invitatie existenta?

Puteti oricand accesa pagina "Invitatiile mele”, selectati “Editeaza invitatie. Astfel vi se va deschide o pagina cu formularul unde puteti corecta greselile.

Cum confirma invitatii prezenta?

Fiecare invitatie ofera posibilitatea de afisare a numelui si numarului de telefon la care invitatii vor suna pentru a confirma prezenta.

Care este pretul unei invitatii?

Pe siteul nostru crearea unei invitatii este complet gratuita.

In cat timp este pregatita invitatia?

Dupa ce ati completat formularul cu detaliile evenimentului si ati selectat tipul invitatiei, aceasta se va genera imediat.

Pot crea invitatii si pentru alte tipuri de evenimente?

Desigur. Modelele de invitatii de pe siteul nostru pot fi folosite si pentru evenimente precum botez, aniversari, petreceri private etc.

Cat timp va fi online invitatia?

Vom pastra invitatia activa pe siteul nostru pe o perioada de 2 ani.

Invitatii online in doar 5 minute

My Invite este platforma care te ajută să creezi invitații digitale pentru evenimentul tău.